top of page

VED KJØP AV PERSONLIGE PORTRETTER F.O.M. 9. DESEMBER 2022 BEKREFTER DU Å HA LEST OG GODTATT FØLGENDE RETNINGSLINJER.

Hva får du?
-Fysisk print av din bestilling, signert og nummerert


Hva må du huske på?
-Alle print jeg sender ut er signert og nummerert. Etter de er nummerert så printer jeg ikke fler. Derfor jeg vite på forhånd hvor mange eksemplarer du ønsker. Jeg kan ikke endre på dette i etterkant om du skulle ombestemme deg og bildet ditt alt er printet. Dette av hensyn til skatteetaten og regler for MVA., signering og nummering av kunst.


Hvordan tegner jeg portrettet?
-Personlige portretter er tegnet digitalt for hånd og etter et foto. Bildet du sender meg er utgangspunktet for hvordan tegningen din vil se ut. Dette være farger, positur mm. Ønsker du å endre på poseringer, elementer eller sette et bilde sammen av flere bilder kan jeg det mot et tillegg i pris. Dette må jeg vite på forhånd.

Viktig! Jeg tegner bildet slik jeg ser det og vil vise det til deg før det går til print. Skulle du ønske endringer har jeg 3 gratis runder på dette. Deretter tar jeg 200,- per runde med endringer.

 

Godkjenning av print

-Når portrettet er ferdig får du se det før det går til print. Etter du har godkjent og jeg har printet er det ikke lengre mulighet til å gjøre endringer. 


Angrerett
-Kjøper har ikke angrerett på spesiallagde produkter, produsert etter kjøperens ønsker. Levering av varer som er fremstilt etter kjøperens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg har ingen angrerett. Se unntak fra angreretten på Forbrukerrådets nettsider.


Print
-Jeg gjør in-house printing opp til A3. Dette printes på 170gsm matt papir.
-Jeg outsourser print i større størrelser.
Veiledene priser på dette er 50x70 print til 399,- og 70x100 print til 599,-. Frakt
-Kunstprint som er A3 eller større sendes i papphylse

-Mindre kunstprint sendes i pappkonvolutter

-Frakt koster 79,-
-Printet ditt sendes alltid med sporing.
-Skulle printet bli ødelagt under forsendelse vil jeg sende deg et nytt mot at du sender meg et foto av ødelagt print.


Min rett til å bruke portrettbildet fritt
-Jeg forbeholder meg retten til å bruke portrettbildet som ønsket i egenreklame som sosiale medier, nettside ol. Er din bestilling en gave er det derfor viktig at jeg får info om dette så jeg kan vente med å dele bildet til gaven er gitt. Skulle du mot formodning ikke ønske at jeg bruker bildet ditt i egenreklame er dette selvsagt helt greit, men husk å gi meg en beskjed.

Venteliste og faktura
-Jeg sender deg faktura litt før jeg starter på din bestilling og den har 14 dagers betalingsfrist. 
-Har du satt deg på venteliste og jeg ikke får kontakt med deg når det er din tur vil neste person på listen gå foran deg i køen. Er det ikke mulig å oppnå kontakt etter 2 uker, og jeg derfor ikke får godkjent din bestillign av deg før print forbeholder jeg meg retten til å sende deg bestillingen din uten godkjenning først. 

bottom of page