top of page

VED BESTILLING AV PERSONLIGE TRYKKSAKER
BEKREFTER DU OG HA LEST OG GODKJENT FØLGENDE RETNINGSLINJER.

Hva får du?
-Har du bestilt personlig portrett-tegning som skal brukes på invitasjoner, kort får du fysisk prin
t  signert og nummerert tilsendt. Valgfri størrelse mellom A4 eller A3.

-Digital versjon tilpasset Instagram med min Instagram Handle på. Dette kan brukes som du ønsker så lenge du ikke fjerner min Instagram Handle.Hva må du huske på?
-Husk å tell nøye over gjestelisten. Det anbefales å trykke opp noen ekstra invitasjoner. Det er dyrt å bestille nye trykk da jeg kun tar i mot bestillinger på minimun 20 stk. 


Hvordan jeg lager designene og hva du kan forvente av din bestilling?

-Mine design er laget for hånd. Til og med konvoluttene. Også designene brukt i feks. konvolutt-innleggene er tegnet for hånd digitalt.

-Alle mine portrett-tegninger er tegnet for hånd digitat, men hvor store deler av linjearbeidet er tracet. Resultatet blir en clean look hvor jeg fortsatt får beholdt min særegne tegnestil. Personlige portretter er tegnet i enten Line Art eller Full Color, avhengig av hva du har bestilt og tegnes i min særegne tegnestil som vist på nettside og mine SoMe-kanaler. Les mer om hvordan de personlige tegningene jeg bruker til deisgnene blir til her.

Alle mine trykksaker er laget for hånd av meg. Produktene kan derfor ha små variasjoner i farge, tekstur osv. Dette er en del av hvert produkts særegne karakter! Merk at også fargene kan variere noe fra skjerm til faktisk produkt pga. lys og skjerm-innstillinger.

 

Godkjenning av design og endringer

-Når det personlige designet er ferdig får du se det før det går til print og det lages for hånd. Jeg sender deg da en mail/DM på Instagram avhengig av hvor vi har hatt kontakt. Jeg jobber med designet på selve trykksakene enten utifra maler, eller helt fra start om du vil designe eget.

Jeg tilbyr 3 gratis endringer. Endringer etter dette koster 350.- 

Se egne retningslinjer for selve tegningene.

Etter du har godkjent og verket er printet og jeg har begynt å lage de, er det ikke lengre mulighet til å gjøre endringer.

 

Venteliste

-Invitasjoner til bryllup er det lurt å ha klar i god tid. Du kan derfor velge å sette deg på venteliste. For å reservere din plass på venteliste tar jeg forhåndsbetalt 50% av avtalt sum. Disse får du ikke tilbake dersom du skulle angre din bestilling.

Angrerett & Avbestillinger

-Bestillinger hos meg er bindende og spesiallagde produkter har per lov ikke angrerett. Jeg tar forhåndsbetalt 50% av avtalt sum på alle mine bestillinger av kort, invitasjoner, bordkort mm. og begynner først å arbeide på din bestilling når dette er innbetalt.

Selvom spesiallagde bestillinger per lov ikke har angrerett tilbyr jeg likevel kunden å angre sin bestilling mot et avbestillingsgebyr, gitt at bestillingen ikke er påbegynt. Avbestillingsgebyr er 500,- (Grunnen til at jeg velger å ha et avbestillingsgebyr før påbegynt bestilling er fordi det er administrative kostnader knyttet til en hver bestilling.)

Min rett til å takke nei til bestillinger

Jeg forbeholder meg retten til å takke nei til bestillinger. Grunner til dette kan være at bestillingen ikke passer sammen med min stil, for dårlig kvalitet på referansefoto mm.

 

 

Hva skjer hvis du som kunde ikke er fornøyd?

Jeg leverer tegninger og invitasjoner,kort mm.  i min særegne stil du ser på nettside og SoMe, dette er også utgangspunkt for din bestilling. Det er dessverre ikke angrerett på spesiallagde produkter.


Print
-Jeg gjør in-house printing opp til A3 på produktene jeg lager.
-Jeg outsourser print i større størrelser til et lokalt trykkeri i Kristiansand.
 Dette printes på lignende papir som jeg bruker in-house.


Frakt
-Kunstprint som er A3 eller større sendes i papphylse.

-Mindre kunstprint sendes i pappkonvolutter

-Invitasjoner, bordkort mm. sendes pent pakket i stor Norgespakke og koster 149,-

-Frakt koster 89,- opp til A3 og 149,- for større print. Jeg sender kun med sporing og Norgespakke.
-Skulle printet bli ødelagt under forsendelse vil jeg sende deg et nytt mot at du sender meg et foto av ødelagt print.

 

-Jeg kan ikke stå til ansvar for forsinket postgang når din bestilling er postet i god tid før avtalt levering. Skulle posten rote bort din forsendelse vil jeg høre med deg om du ønsker at vi gir posten tid til å finne den, eller at jeg sender deg et nytt print snarest. Velger du det siste vil jeg melde om en «stopp av forsending» hos posten slik at første pakken kommer i retur til meg om den skulle dukke opp.

Min rett til å bruke portrettbildet, nye maler og eksempler fra ditt design fritt
-Jeg forbeholder meg retten til å bruke det jeg lager som ønsket i egenreklame som sosiale medier, nettside ol. Er din bestilling en gave er det derfor viktig at jeg får info om dette så jeg kan vente med å dele bildet til gaven er gitt. Skulle du mot formodning ikke ønske at jeg bruker noe fra din bestilling i egenreklame er dette selvsagt helt greit, men husk å gi meg en beskjed.

 

Opphavsrett

Foruten de rettigheter som følger direkte av åndsverkloven (herunder kopiering til privat bruk) har Kunden tillatelse fra Kunstneren til å dele verket offentlig på sosiale medier knyttet til Kundens private brukerprofil. 

Kunden har kun rett til å endre verket i den utstrekning dette er nødvendig for slik bruk (typisk beskjæring).

Alle øvrige rettigheter til eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring for allmenheten, i opprinnelig eller endret skikkelse, er i behold hos Kunstneren. 

Dette omfatter også bruk på sosiale medier knyttet til bedrifters eller organisasjoners brukerprofil.

 

Kunstneren kan mot særskilt avtalt vederlag gi skriftlig tillatelse til bruk utover hva som følger av første avsnitt.

 

Kunden garanterer overfor Kunstneren å ha de nødvendige rettigheter i de bilder som danner utgangspunkt for verket, og skal holde Kunstneren skadesløs for ethvert tap Kunstneren måtte lide som følge av krav fra tredjeperson.

 

Uforutsette hendelser og sen levering

Jeg er bare en person som lager disse tegningene og designene og noen ganger kan det skje uforutsette ting.

Min første prioritering er alltid å fullføre bestillingen innen den avtalte datoen, men i tilfelle uforutsette omstendigheter vil kunden bli varslet om eventuelle forsinkelser så snart en forsinkelse er forårsaket. Kunden vil få tilbakebetalt (eller rabattert) 20 % av prisen hvis den ikke leveres i tide innen 2 uker etter den opprinnelig lovede leveringsdato. Hvis ferdigstilling og levering av bestillingen fortsatt ikke er mulig etter disse 2 ukene kan bestillingen kanselleres helt og kunden vil få beløpet refundert. Denne ansvarsfraskrivelsen eksisterer kun for ekstreme omstendigheter, bestillinger leveres nesten alltid til rett tid.

 

Faktura og betaling
-Om ikke annet er avtalt sender jeg deg faktura på 50% forhåndsbetaling litt før jeg starter på din bestilling og den har 14 dagers betalingsfrist. Jeg starter ikke å jobbe med din bestilling før denne er betalt. Resterende beløp faktureres når du har godkjent designet og før den sendes hjem til deg med posten.
 

​Uteblitt betaling følges opp med purring og deretter Inkassofirmaet Kravia

bottom of page