top of page
 • HVOR LANG ER VENTETIDEN PÅ PERSONLIGE PORTRETTER?
  Jeg regner ca 1-2 uker for å ferdigstille et portrett. Jeg har mulighet for hastebestillinger. Du kan også velge å sette deg på ventelisten min for å sikre deg portrettet innen en gitt dato.
 • TILBYR DU INNRAMMING?
  Jeg tilbyr dessverre ikke innramming. Mine standard størrelser på A4 og A3 gjør det enkelt å finne rammer og trenger heller ikke være så dyrt. Her følger litt tips til innraming: https://www.lisenven.com/tips-til-inramming
 • KAN JEG AVBESTILLE MITT PERSONLIGE PORTRETT?
  Utgangspunktet er at forbruker har 14 dagers angrerett når vedkommende bestiller en vare på nett fra en næringsdrivende selger. Det er imidlertid flere unntak til dette. Et av unntakene gjelder for varer som er spesialtilpasset forbrukers egne ønsker, se angrerettloven § 22 bokstav e. For kjøp av slike varer kommer ikke angrerettloven til anvendelse og forbruker har derfor heller ikke rett til å angre på denne avtalen når den først er inngått. Forbrukerkjøpsloven § 41 sier at forbruker kan avbestille et produkt før det er levert. Hvis du velger å benytte deg av denne rettigheten vil det i slike tilfeller tilkomme erstatningskrav for økonomisk tap som følge av avbestillingen. Hvor stort avbestillingsgebyret er vil variere avhengig av hvor langt jeg er kommet i prosessen. Satsene for avbestillingsgebyr er 25% av avtalt kjøpesum eller 50% av avtalt kjøpesum om bildet allerede er påbegynt.
 • How do I edit the Canva Templates?
  I recommend opening the files on Canva Desktop first. - Click the recieved link to access the templates. Start editing and customizing your templates. You can edit anything you would like including images, elements, fonts, and colors. All to fit your brand colors. Once done editing, download your file and it's ready to be posted on your social media.
bottom of page